Από το: Γαστρονόμος
Ένα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Περισσότερες συνταγές με την Καθημερινή της Κυριακής 16/10. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα
αρνίσια κότσια, τα 2 κρεμμύδια σε τέταρτα, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το μαύρο πιπέρι, τον κρόκο και το πιπέρι καγιέν, και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Προσθέτουμε 500 ml νερό, το ματσάκι μυρωδικών και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Ένα από τα γλυκά πιάτα με κουσκούς που σερβίρονται σε επίσημα δείπνα. Η γλυκύτητά του οφείλεται στην προσθήκη της γευστικής σταφίδας. Περισσότερες συνταγές με την Καθημερινή της Κυριακής 16/10. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα
αρνίσια κότσια, τα 2 κρεμμύδια σε τέταρτα, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το μαύρο πιπέρι, τον κρόκο και το πιπέρι καγιέν, και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Προσθέτουμε 500 ml νερό, το ματσάκι μυρωδικών και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr