Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπισκότα αμυγδάλου

Written By Unknown on Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 22, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμος
Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή. Βάζουμε τη σχάρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180°C. Στρώνουμε με λαδόκολλα 3 ταψιά ή
λαμαρίνες. Σε ένα μπολ χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη ή με το μίξερ χειρός τα ασπράδια με τη ζάχαρη άχνη, το αλάτι και το ροδόνερο, ώσπου να γίνουν σαν αφρός. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το καρδάμωμο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα ώσπου να σχηματιστεί ένα μαλακό μείγμα...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr


SHARE

About Unknown