Από το: Γαστρονόμος
Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή. Βάζουμε τη σχάρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180°C. Στρώνουμε με λαδόκολλα 3 ταψιά ή
λαμαρίνες. Σε ένα μπολ χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη ή με το μίξερ χειρός τα ασπράδια με τη ζάχαρη άχνη, το αλάτι και το ροδόνερο, ώσπου να γίνουν σαν αφρός. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το καρδάμωμο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα ώσπου να σχηματιστεί ένα μαλακό μείγμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή. Βάζουμε τη σχάρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180°C. Στρώνουμε με λαδόκολλα 3 ταψιά ή
λαμαρίνες. Σε ένα μπολ χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη ή με το μίξερ χειρός τα ασπράδια με τη ζάχαρη άχνη, το αλάτι και το ροδόνερο, ώσπου να γίνουν σαν αφρός. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το καρδάμωμο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα ώσπου να σχηματιστεί ένα μαλακό μείγμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr