Από το: Sidagi.gr
Κόβουμε 1 καπάκι πάνω από την κολοκύθα και την αδειάζουμε, παίρνουμε τα 700 γραμμάρια και την κόβουμε σε κύβους ίσου μεγέθους, για να ψηθούν ομοιόμορφα. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε, το κρεμμύδι, την κολοκύθα, το καλαμπόκι, τις πατάτες
ολόκληρες και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το σαφράν, το ζωμό λαχανικών και τα βράζουμε 30-40 λεπτά σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά. Κατόπιν χτυπάμε τη σούπα στο μπλέντερ, τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά μέχρι ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και σερβίρουμε μέσα στην άδεια κολοκύθα ή σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Κόβουμε 1 καπάκι πάνω από την κολοκύθα και την αδειάζουμε, παίρνουμε τα 700 γραμμάρια και την κόβουμε σε κύβους ίσου μεγέθους, για να ψηθούν ομοιόμορφα. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε, το κρεμμύδι, την κολοκύθα, το καλαμπόκι, τις πατάτες
ολόκληρες και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το σαφράν, το ζωμό λαχανικών και τα βράζουμε 30-40 λεπτά σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά. Κατόπιν χτυπάμε τη σούπα στο μπλέντερ, τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά μέχρι ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και σερβίρουμε μέσα στην άδεια κολοκύθα ή σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr