Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με 300 ml από το γάλα, την ζάχαρη και την βανίλια. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα 200 ml γάλα, τους κρόκους, το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να διαλυθεί καλά το κορν φλάουρ. Μόλις βράσει το γάλα στην
κατσαρόλα μας, προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά, μέχρι να σφίξει η κρέμα μας. Τότε την αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί κι αυτό στην κρέμα.Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας ανά διαστήματα ώστε να μην πιάσει πέτσα από πάνω και προσθέτουμε τα ελαφρώς δουλεμένα στο μπλέντερ γεμιστά μπισκότα. Τοποθετούμε σε τσέρκι το ένα κομμάτι από το παντεσπάνι και το σιροπιάζουμε λίγο με το σιρόπι που φτιάξαμε από 1/2 ποτήρι νερό και ένα σφηνάκι λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με 300 ml από το γάλα, την ζάχαρη και την βανίλια. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα 200 ml γάλα, τους κρόκους, το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να διαλυθεί καλά το κορν φλάουρ. Μόλις βράσει το γάλα στην
κατσαρόλα μας, προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά, μέχρι να σφίξει η κρέμα μας. Τότε την αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί κι αυτό στην κρέμα.Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας ανά διαστήματα ώστε να μην πιάσει πέτσα από πάνω και προσθέτουμε τα ελαφρώς δουλεμένα στο μπλέντερ γεμιστά μπισκότα. Τοποθετούμε σε τσέρκι το ένα κομμάτι από το παντεσπάνι και το σιροπιάζουμε λίγο με το σιρόπι που φτιάξαμε από 1/2 ποτήρι νερό και ένα σφηνάκι λικέρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr