Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σαλιγκαράκια βουτύρου

Written By Unknown on Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 11, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το γάλα χλιαρό, το φυτικό βούτυρο λιωμένο, το αυγό, την ζάχαρη, την μαγιά, το αλάτι και προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Χωρίζουμε την ζύμη σε 4 μέρη. Αφήνουμε την ζύμη μας να φουσκώσει για 2-3 ώρες σε ζεστό μέρος.
Παίρνουμε ένα – ένα τα κομμάτια που χωρίσαμε και  ανοίγουμε  φύλλα όχι πολύ λεπτά. Αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο αγελάδος και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Το τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε μερίδες περίπου 5 εκ η κάθε μία. Το πιάνουμε στο χέρι μας και το ανοίγουμε σαν τριαντάφυλλο. Τα στρώνουμε σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown