Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει, ανά 100 γρ. μακαρόνια 1 λίτρο νερό. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τον κύβο ζυμαρικών. Έξτρα αλάτι δε χρειάζεται γιατί θα βάλουμε στη σάλτσα και ο τόνος που θα μπει με το ζουμί του είναι αλμυρός. Ρίχνουμε τις πένες και ανακατεύουμε να
μην κολλήσουν μεταξύ τους. Σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Σβήνουμε με το ούζο και μετά από λίγο, να ξεθυμάνει το αλκοόλ ρίχνουμε τις ντομάτες που έχουμε ξύσει στον τρίφτη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει, ανά 100 γρ. μακαρόνια 1 λίτρο νερό. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τον κύβο ζυμαρικών. Έξτρα αλάτι δε χρειάζεται γιατί θα βάλουμε στη σάλτσα και ο τόνος που θα μπει με το ζουμί του είναι αλμυρός. Ρίχνουμε τις πένες και ανακατεύουμε να
μην κολλήσουν μεταξύ τους. Σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Σβήνουμε με το ούζο και μετά από λίγο, να ξεθυμάνει το αλκοόλ ρίχνουμε τις ντομάτες που έχουμε ξύσει στον τρίφτη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr