Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε να διαλυθούν. Ρίχνουμε τις βανίλιες, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι από σιγά σιγά να μη σβολιάσει ανακατεύοντας με το σύρμα συνεχώς μέχρι να πήξει λίγο η κρέμα.
Κατεβάζουμε από το μάτι, βάζουμε και το βούτυρο και αναδεύουμε να ενσωματωθεί. Αφήνουμε την κρέμα να χλιαρώσει αρκετά και ρίχνουμε τα αυγά, που έχουμε χτυπήσει πρώτα μαζί. Ανακατεύουμε την κρέμα λίγο να ενσωματωθούν τα αυγά και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε να διαλυθούν. Ρίχνουμε τις βανίλιες, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι από σιγά σιγά να μη σβολιάσει ανακατεύοντας με το σύρμα συνεχώς μέχρι να πήξει λίγο η κρέμα.
Κατεβάζουμε από το μάτι, βάζουμε και το βούτυρο και αναδεύουμε να ενσωματωθεί. Αφήνουμε την κρέμα να χλιαρώσει αρκετά και ρίχνουμε τα αυγά, που έχουμε χτυπήσει πρώτα μαζί. Ανακατεύουμε την κρέμα λίγο να ενσωματωθούν τα αυγά και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr