Από το: Chefoulis
Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου. Κάνουμε το ίδιο και με τα
υπόλοιπα φύλλα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου. Κάνουμε το ίδιο και με τα
υπόλοιπα φύλλα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr