Από το: Γαστρονόμος
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει μια ξεχωριστή «κιμαδένια» τάρτα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στα χειμωνιάτικα καλέσματά μας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά τα δύο είδη αλευριού, το μπέικιν πάουντερ και ελάχιστο αλατοπίπερο. Κάνουμε μια
λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε εκεί το λάδι, το γάλα και το νερό. Ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις με τα χέρια μας, φέρνοντας το αλεύρι προς το κέντρο με τα υγρά υλικά και, όταν ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει μια ξεχωριστή «κιμαδένια» τάρτα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στα χειμωνιάτικα καλέσματά μας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά τα δύο είδη αλευριού, το μπέικιν πάουντερ και ελάχιστο αλατοπίπερο. Κάνουμε μια
λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε εκεί το λάδι, το γάλα και το νερό. Ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις με τα χέρια μας, φέρνοντας το αλεύρι προς το κέντρο με τα υγρά υλικά και, όταν ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr