Από το: Chefoulis
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη για 10 λεπτά (μέχρι να ασπρίσει το μείγμα). Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον φούρνο για 10 λεπτά και τα χονδροκόβουμε. Στο μίξερ που χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους των αυγών, ρίχνουμε το
μοσχοκάρυδο και το κονιάκ. Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι προσθέτοντας λίγο λίγο το αλεύρι αφού το έχουμε κοσκινίσει. Σταματάμε το ζύμωμα όταν η ζύμη αρχίσει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη για 10 λεπτά (μέχρι να ασπρίσει το μείγμα). Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον φούρνο για 10 λεπτά και τα χονδροκόβουμε. Στο μίξερ που χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους των αυγών, ρίχνουμε το
μοσχοκάρυδο και το κονιάκ. Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι προσθέτοντας λίγο λίγο το αλεύρι αφού το έχουμε κοσκινίσει. Σταματάμε το ζύμωμα όταν η ζύμη αρχίσει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr