Από το: Τα λιλά της Λίλας
Η ανάρτηση αφιερώνεται στη φίλη μου Καλλιόπη Συμιακάκη που μου έφερε πεσκέσι τις φράπες ... την ευχαριστώ από καρδιάς που με σκέφτηκε!!! Ακολούθησα όπως πάντα τις οδηγίες από τον Οδηγό της Χρύσας Παραδείση. Κόβουμε τη φράπα σε κομμάτια και με μυτερό μαχαίρι
της αφαιρούμε την άσπρη ψίχα από το εσωτερικό της. Αν θέλουμε κόβουμε σε λεπτές λωρίδες, ή τυλίγουμε σε ρολά ή τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια όπως έκανα εγώ για πιο γρήγορα. Δεν τρίβουμε στον τρίφτη το εξωτερικό
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Η ανάρτηση αφιερώνεται στη φίλη μου Καλλιόπη Συμιακάκη που μου έφερε πεσκέσι τις φράπες ... την ευχαριστώ από καρδιάς που με σκέφτηκε!!! Ακολούθησα όπως πάντα τις οδηγίες από τον Οδηγό της Χρύσας Παραδείση. Κόβουμε τη φράπα σε κομμάτια και με μυτερό μαχαίρι
της αφαιρούμε την άσπρη ψίχα από το εσωτερικό της. Αν θέλουμε κόβουμε σε λεπτές λωρίδες, ή τυλίγουμε σε ρολά ή τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια όπως έκανα εγώ για πιο γρήγορα. Δεν τρίβουμε στον τρίφτη το εξωτερικό
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr