Από το: Τα λιλά της Λίλας
Σε μεγάλη γυάλα βάζουμε τα σπόρια και τη ζάχαρη! Κλείνουμε το βάζο και αφήνουμε για ένα βράδυ κοντά σε ζεστό μέρος κουνώντας συνέχεια τη γυάλα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη! Την άλλη μέρα το βάζουμε στο ψυγείο και το ξεχνάμε για 4 μέρες. Βγάζουμε από το ψυγείο και
σουρώνουμε. Αν έχουμε αποχυμωτή βάζουμε τα σπόρια στον αποχυμωτή για να πάρουμε όλο τον χυμό. Αν δεν έχουμε τα πατάμε καλά με κουτάλα στο σουρωτήρι για να βγει όσο πιο ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Σε μεγάλη γυάλα βάζουμε τα σπόρια και τη ζάχαρη! Κλείνουμε το βάζο και αφήνουμε για ένα βράδυ κοντά σε ζεστό μέρος κουνώντας συνέχεια τη γυάλα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη! Την άλλη μέρα το βάζουμε στο ψυγείο και το ξεχνάμε για 4 μέρες. Βγάζουμε από το ψυγείο και
σουρώνουμε. Αν έχουμε αποχυμωτή βάζουμε τα σπόρια στον αποχυμωτή για να πάρουμε όλο τον χυμό. Αν δεν έχουμε τα πατάμε καλά με κουτάλα στο σουρωτήρι για να βγει όσο πιο ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr