Από το: Betty's cuisine
Έφτιαξα και τα πρώτα για φέτος! Λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τραγανά και μυρωδάτα γεμάτα ενέργεια και γεύση, νόστιμα και υγιεινά… δοκιμάστε τα!!! Χτυπάμε αρχικά καλά το ελαιόλαδο με την ζάχαρη και το ταχίνι. Προσθέτουμε το κονιάκ, την σόδα διαλυμένη στο χυμό
πορτοκαλιού, το μπέικιν, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, όσο χρειάζεται για να πετύχουμε μια ζύμη μάλλον σφιχτή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Έφτιαξα και τα πρώτα για φέτος! Λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τραγανά και μυρωδάτα γεμάτα ενέργεια και γεύση, νόστιμα και υγιεινά… δοκιμάστε τα!!! Χτυπάμε αρχικά καλά το ελαιόλαδο με την ζάχαρη και το ταχίνι. Προσθέτουμε το κονιάκ, την σόδα διαλυμένη στο χυμό
πορτοκαλιού, το μπέικιν, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, όσο χρειάζεται για να πετύχουμε μια ζύμη μάλλον σφιχτή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr