Από το: Chefoulis
Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζουμε τις πατάτες, το τριμμένο καρότο,την πιπεριά ,τον αρακά, αλάτι και τον ζωμό κότας ή λαχανικών και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από βούτυρο, γάλα και σουσάμι (κρατάμε λίγο από τα τυριά μας για το
πασπάλισμα στο τέλος), βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε ομοιόμορφα τα υλικά. Πασπαλίζουμε με τα τυριά που κρατήσαμε,περιχύνουμε με το γάλα, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και βάζουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζουμε τις πατάτες, το τριμμένο καρότο,την πιπεριά ,τον αρακά, αλάτι και τον ζωμό κότας ή λαχανικών και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από βούτυρο, γάλα και σουσάμι (κρατάμε λίγο από τα τυριά μας για το
πασπάλισμα στο τέλος), βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε ομοιόμορφα τα υλικά. Πασπαλίζουμε με τα τυριά που κρατήσαμε,περιχύνουμε με το γάλα, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και βάζουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr