Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απ’ ότι γνωρίζω, το κρέας συνδυάζεται με όσπρια. Καθαρό, νωπό κρέας ή παράγωγά του. Ειδικά το χοιρινό και τα παράγωγά του (λουκάνικα, απάκι, σύγλινα) και το κρέας προβάτου ταιριάζει εξαιρετικά με τα φασόλια και τα
ρεβύθια. Ήδη έχω δώσει στην συνταγή μου για τους κλασικούς γίγαντες πλακί φούρνου μια τέτοια εκδοχή.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απ’ ότι γνωρίζω, το κρέας συνδυάζεται με όσπρια. Καθαρό, νωπό κρέας ή παράγωγά του. Ειδικά το χοιρινό και τα παράγωγά του (λουκάνικα, απάκι, σύγλινα) και το κρέας προβάτου ταιριάζει εξαιρετικά με τα φασόλια και τα
ρεβύθια. Ήδη έχω δώσει στην συνταγή μου για τους κλασικούς γίγαντες πλακί φούρνου μια τέτοια εκδοχή.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr