Από το: Amerimnos Taxidioths
Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Πλένουμε καλά τα αυγά και τα αφήνουμε εκτός ψυγείου ώστε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε τα αυγά. Πέντε λεπτά μετά το βράσιμο, με τη κουτάλα τα ανακατεύουμε έτσι ώστε να σπάσουν ελαφρά τα τσόφλια. Ρίχνουμε στο νερό το σαφράν. (Το χρώμα και το
άρωμά του θα εισχωρήσει μέσα από τα ραγισμένα τσόφλια και θα δώσει πανέμορφα σχήματα όταν τα καθαρίσουμε.) Βράζουμε τα αυγά συνολικά για 10 -12 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Πλένουμε καλά τα αυγά και τα αφήνουμε εκτός ψυγείου ώστε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε τα αυγά. Πέντε λεπτά μετά το βράσιμο, με τη κουτάλα τα ανακατεύουμε έτσι ώστε να σπάσουν ελαφρά τα τσόφλια. Ρίχνουμε στο νερό το σαφράν. (Το χρώμα και το
άρωμά του θα εισχωρήσει μέσα από τα ραγισμένα τσόφλια και θα δώσει πανέμορφα σχήματα όταν τα καθαρίσουμε.) Βράζουμε τα αυγά συνολικά για 10 -12 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr