Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αυγά βραστά τουρσί με αρωματικά βότανα

Written By Unknown on Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 | Νοεμβρίου 09, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Amerimnos Taxidioths
Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Πλένουμε καλά τα αυγά και τα αφήνουμε εκτός ψυγείου ώστε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε τα αυγά. Πέντε λεπτά μετά το βράσιμο, με τη κουτάλα τα ανακατεύουμε έτσι ώστε να σπάσουν ελαφρά τα τσόφλια. Ρίχνουμε στο νερό το σαφράν. (Το χρώμα και το
άρωμά του θα εισχωρήσει μέσα από τα ραγισμένα τσόφλια και θα δώσει πανέμορφα σχήματα όταν τα καθαρίσουμε.) Βράζουμε τα αυγά συνολικά για 10 -12 λεπτά...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr


SHARE

About Unknown