Από το: Chefoulis
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις καθαρίζουμε. Τις κάνουμε πουρέ και αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσει. Προσθέτουμε τους κρόκους, τα τυριά και το μοσχοκάρυδο. Στη συνέχεια βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το ζαμπόν.Ζυμώνουμε με το χέρι, πλάθουμε σε μπαλάκια σαν
καρύδι ή πλακέ σαν κεφτεδάκια. Βουτάμε τις κροκέτες στο αλεύρι, έπειτα στο αυγό και στη φρυγανιά.Αφήνουμε σε πιατέλα με λαδόκολλα τις κροκέτες στο ψυγείο για 30 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις καθαρίζουμε. Τις κάνουμε πουρέ και αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσει. Προσθέτουμε τους κρόκους, τα τυριά και το μοσχοκάρυδο. Στη συνέχεια βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το ζαμπόν.Ζυμώνουμε με το χέρι, πλάθουμε σε μπαλάκια σαν
καρύδι ή πλακέ σαν κεφτεδάκια. Βουτάμε τις κροκέτες στο αλεύρι, έπειτα στο αυγό και στη φρυγανιά.Αφήνουμε σε πιατέλα με λαδόκολλα τις κροκέτες στο ψυγείο για 30 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr