Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Διαλύουμε την μαγιά στο γάλα, το οποίο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ βάζουμε 3 κούπες αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη και προσθέτουμε το γάλα στο οποίο έχουμε διαλύσει την μαγιά. Ανακατέυουμε και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα και ένα ένα τα αυγά.
Όταν γίνει ομοιόμορφος ο χυλός αρχίζουμε και προσθέτουμε αλεύρι ανακατεύοντας, μέχρι να γίνει μια αφράτη εύπλαστη ζύμη. Χρειάζεται περίπου 6 με 7 κούπες αλεύρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr
Διαλύουμε την μαγιά στο γάλα, το οποίο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ βάζουμε 3 κούπες αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη και προσθέτουμε το γάλα στο οποίο έχουμε διαλύσει την μαγιά. Ανακατέυουμε και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα και ένα ένα τα αυγά.
Όταν γίνει ομοιόμορφος ο χυλός αρχίζουμε και προσθέτουμε αλεύρι ανακατεύοντας, μέχρι να γίνει μια αφράτη εύπλαστη ζύμη. Χρειάζεται περίπου 6 με 7 κούπες αλεύρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr