Από το: Ioanna's Blog
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και το καρότο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σ΄ένα πήλινο ατομικό σκεύος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 220
βαθμούς για 30 λεπτά, γυρίζοντας τις πατάτες ανά διαστήματα. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και προσθέτουμε το μπρόκολο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και το καρότο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σ΄ένα πήλινο ατομικό σκεύος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 220
βαθμούς για 30 λεπτά, γυρίζοντας τις πατάτες ανά διαστήματα. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και προσθέτουμε το μπρόκολο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr