Από το: Sidagi.gr
Βάζουμε το αλεύρι το μπεϊκιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Ανακατεύουμε με το χέρι μας και προσθέτουμε το τυρί και το γάλα. Μόλις έχουμε μια όμορφη ζύμη (σαν ψωμιού) την απλώνουμε σε μια ελαφρώς
αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε με κουπ πάτ.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Βάζουμε το αλεύρι το μπεϊκιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Ανακατεύουμε με το χέρι μας και προσθέτουμε το τυρί και το γάλα. Μόλις έχουμε μια όμορφη ζύμη (σαν ψωμιού) την απλώνουμε σε μια ελαφρώς
αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε με κουπ πάτ.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr