Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυντατή φωτιά για 5 λεπτά,στην συνέχεια προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και το καλαμπόκι. Όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά μας, ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις τορτίγες και τις γεμίζουμε με τα μανιτάρια που ψήσαμε. Βουτάμε τις τορτίγες στην καυτερή σάλτσα Taquera η οποία ζωντανεύει κάθε μεζε, ρύζι, αρνάκι, λουκάνικα, νηστίσιμα,
ζυμαρικά,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυντατή φωτιά για 5 λεπτά,στην συνέχεια προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και το καλαμπόκι. Όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά μας, ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις τορτίγες και τις γεμίζουμε με τα μανιτάρια που ψήσαμε. Βουτάμε τις τορτίγες στην καυτερή σάλτσα Taquera η οποία ζωντανεύει κάθε μεζε, ρύζι, αρνάκι, λουκάνικα, νηστίσιμα,
ζυμαρικά,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas