Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τα Βάρβαρα, είναι ένας χυλός που ετοίμαζαν οι πιστοί την παραμονή της εορτής της Αγ. Βαρβάρας και τον μοίραζαν ανήμερα στους πιστούς, υπέρ υγείας. Η συνταγή αυτή είναι από την Άνδρο, της πολύ καλής μου φίλης Δέσποινας, που την φτιάχνει κάθε χρόνο, από
οικογενειακή παράδοση... Όπως μου εξήγησε, στο σερβίρισμα ρίχνουμε από πάνω χοντροκομμένα αμύγδαλα (ασπρισμένα), καρύδια, σπόρους ροδιού, λίγο ανθόνερο και το μοιράζουμε σε φίλους και γνωστούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τα Βάρβαρα, είναι ένας χυλός που ετοίμαζαν οι πιστοί την παραμονή της εορτής της Αγ. Βαρβάρας και τον μοίραζαν ανήμερα στους πιστούς, υπέρ υγείας. Η συνταγή αυτή είναι από την Άνδρο, της πολύ καλής μου φίλης Δέσποινας, που την φτιάχνει κάθε χρόνο, από
οικογενειακή παράδοση... Όπως μου εξήγησε, στο σερβίρισμα ρίχνουμε από πάνω χοντροκομμένα αμύγδαλα (ασπρισμένα), καρύδια, σπόρους ροδιού, λίγο ανθόνερο και το μοιράζουμε σε φίλους και γνωστούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com