Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα. Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο και γίνονται ακόμα καλύτεροι αν τους κάνουμε μικρούς. Θα σας πρότεινα να φτιάξετε διπλή δόση! Όλα
τα υλικά μας, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα και τα χοντροκόβουμε. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη για 10΄, μέχρι να ασπρίσουν και να γίνουν σαν αφράτη κρέμα. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα. Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο και γίνονται ακόμα καλύτεροι αν τους κάνουμε μικρούς. Θα σας πρότεινα να φτιάξετε διπλή δόση! Όλα
τα υλικά μας, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα και τα χοντροκόβουμε. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη για 10΄, μέχρι να ασπρίσουν και να γίνουν σαν αφράτη κρέμα. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com