Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρη για 15 λεπτά μέχρι να γίνουν μια κρέμα αφράτη,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικα σιγά σιγά (αφού τα κοσκινίσουμε καλά). Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε μια λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω το μίγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε
στον αέρα στους 180 για 20 λεπτά. Για την κρέμα: Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, και την ζάχαρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρη για 15 λεπτά μέχρι να γίνουν μια κρέμα αφράτη,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικα σιγά σιγά (αφού τα κοσκινίσουμε καλά). Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε μια λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω το μίγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε
στον αέρα στους 180 για 20 λεπτά. Για την κρέμα: Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, και την ζάχαρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas