Από το: Pandespani
Πολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα: χαβιαροσαλάτα. Οι μισοί σκέφτονται οξύρυγχους και μαύρες πέρλες μπελούγκα απ’ την Κασπία ή την γειτονική Μαύρη
Θάλασσα και οι άλλοι μισοί τα πιο ταπεινά μαύρα παστά ωάρια ρέγγας ή αντσούγιας στα βαζάκια. Ακόμη κι έτσι, μόνο το όνομα μεταφέρει στο τραπέζι την μερακλίδικη διάθεση της πολυεθνικής Σμύρνης και κάτι παραπάνω: την θαλασσινή αύρα του κοσμοπολίτικου λιμανιού της.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Πολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα: χαβιαροσαλάτα. Οι μισοί σκέφτονται οξύρυγχους και μαύρες πέρλες μπελούγκα απ’ την Κασπία ή την γειτονική Μαύρη
Θάλασσα και οι άλλοι μισοί τα πιο ταπεινά μαύρα παστά ωάρια ρέγγας ή αντσούγιας στα βαζάκια. Ακόμη κι έτσι, μόνο το όνομα μεταφέρει στο τραπέζι την μερακλίδικη διάθεση της πολυεθνικής Σμύρνης και κάτι παραπάνω: την θαλασσινή αύρα του κοσμοπολίτικου λιμανιού της.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com