Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κακάο, το λικέρ και το πορτοκάλι και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη για 10' περίπου. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να
κρυώσει. Προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε με μια μαρίζ και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κακάο, το λικέρ και το πορτοκάλι και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη για 10' περίπου. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να
κρυώσει. Προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε με μια μαρίζ και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr