Από το: Παλιούρι Έβρου
Ο τζιγεροσαρμάς είναι ένα από τα πιο ξακουστά φαγητά της περιοχής μας και όσοι έχουν έρθει στον Έβρο και τον έχουν γευθεί, δεν ξεχνούν την εκπληκτική γεύση του. Ας δούμε πως μπορείτε να τον φτιάξετε... Πλένουμε καλά τις μπόλιες και τις απλώνουμε πάνω σε απορροφητικό
χαρτί για να στεγνώσουν. Σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα συκωτάκια και τα αντεράκια. Προσθέτουμε το ρύζι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 10 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr
Ο τζιγεροσαρμάς είναι ένα από τα πιο ξακουστά φαγητά της περιοχής μας και όσοι έχουν έρθει στον Έβρο και τον έχουν γευθεί, δεν ξεχνούν την εκπληκτική γεύση του. Ας δούμε πως μπορείτε να τον φτιάξετε... Πλένουμε καλά τις μπόλιες και τις απλώνουμε πάνω σε απορροφητικό
χαρτί για να στεγνώσουν. Σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα συκωτάκια και τα αντεράκια. Προσθέτουμε το ρύζι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 10 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr