Από το: Sidagi.gr
Μπορούμε να ετοιμάσουμε τα μανιτάρια από την προηγούμενη ημέρα και τα μανιράρουμε αποβραδίς! Ανάβουμε το γκριλ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ρηχό ταψί ή το ταψί του φούρνου και πασπαλίζουμε το κομμένο σκόρδο παντού. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε μια
μεγάλη λεκάνη, βρέχουμε τα μανιτάρια με 2/3 φλιτζανιού λάδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τα μανιτάρια στο προετοιμασμένο ταψί, πάνω από τα σκορπισμένα σκόρδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Μπορούμε να ετοιμάσουμε τα μανιτάρια από την προηγούμενη ημέρα και τα μανιράρουμε αποβραδίς! Ανάβουμε το γκριλ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ρηχό ταψί ή το ταψί του φούρνου και πασπαλίζουμε το κομμένο σκόρδο παντού. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε μια
μεγάλη λεκάνη, βρέχουμε τα μανιτάρια με 2/3 φλιτζανιού λάδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τα μανιτάρια στο προετοιμασμένο ταψί, πάνω από τα σκορπισμένα σκόρδα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr