Από το: Betty's cuisine
Μπορείτε αντί για μανταρίνι να χρησιμοποιήσετε πορτοκάλι (ξύσμα και χυμό) και να αυξομειώσετε τις ποσότητες των μπαχαρικών ανάλογα με το γούστο σας! Επίσης δεν χρειάζεται καν μίξερ, μπορείτε απλώς να χτυπήσετε τα υλικά με σύρμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο
στους 170ο στον αέρα ή στους 180ο στις αντιστάσεις. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε. Χοντροτρίβουμε τα καρύδια και αλευρώνουμε ελαφρά τις σταφίδες. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το ελαιόλαδο και την ζάχαρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Μπορείτε αντί για μανταρίνι να χρησιμοποιήσετε πορτοκάλι (ξύσμα και χυμό) και να αυξομειώσετε τις ποσότητες των μπαχαρικών ανάλογα με το γούστο σας! Επίσης δεν χρειάζεται καν μίξερ, μπορείτε απλώς να χτυπήσετε τα υλικά με σύρμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο
στους 170ο στον αέρα ή στους 180ο στις αντιστάσεις. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε. Χοντροτρίβουμε τα καρύδια και αλευρώνουμε ελαφρά τις σταφίδες. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το ελαιόλαδο και την ζάχαρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.