Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε όλα τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε μέσα τα τρίμματα,λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και το περιχύνουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το βούτυρο. Στην συνέχεια,κάνουμε μια στρώση με αυτό το μίγμα σε ένα ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μια
κατσαρόλα ζεσταίνουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα.να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, στην συνέχεια πολύ προσεκτικά βάζουμε το 1μιση κουτί εβαπορέ γιατί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε όλα τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε μέσα τα τρίμματα,λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και το περιχύνουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το βούτυρο. Στην συνέχεια,κάνουμε μια στρώση με αυτό το μίγμα σε ένα ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μια
κατσαρόλα ζεσταίνουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα.να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, στην συνέχεια πολύ προσεκτικά βάζουμε το 1μιση κουτί εβαπορέ γιατί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas