Από το: Cook story
Ένα απίθανο σνακ, ορεκτικό, πιάτο για μπουφέ, μπορούμε να τις φτιάξουμε με γουόν - τον φυλλαράκια που βρίσκουμε σε μαγαζιά με ασιατικά προϊόντα ή με φύλλο κρούστας και γίνονται στο τηγάνι ή και στο φούρνο. Ένα πιάτο που λατρεύουν τα παιδιά και εξαφανίζουν οι μεγάλοι.
Παίρνουμε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε την ντομάτα, το πολτοποιημένο σκόρδο, αλάτι πιπέρι, λίγη ζάχαρη και τέλος το βασιλικό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα απίθανο σνακ, ορεκτικό, πιάτο για μπουφέ, μπορούμε να τις φτιάξουμε με γουόν - τον φυλλαράκια που βρίσκουμε σε μαγαζιά με ασιατικά προϊόντα ή με φύλλο κρούστας και γίνονται στο τηγάνι ή και στο φούρνο. Ένα πιάτο που λατρεύουν τα παιδιά και εξαφανίζουν οι μεγάλοι.
Παίρνουμε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε την ντομάτα, το πολτοποιημένο σκόρδο, αλάτι πιπέρι, λίγη ζάχαρη και τέλος το βασιλικό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr