Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Σε γυάλινο βάζο που κλείνει βάζουμε τη ρακί με τι φλούδες των λεμονιών και τις φυλάμε σε σκοτεινό μέρος για 2 βδομάδες ( καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμο όταν η ρακί μας έχει πάρει ένα απαλό κίτρινο χρώμα). Τότε βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό (από τη στιγμή που θα βράσουν τα
αφήνουμε στη φωτιά 4 μόνο λεπτά). Κατεβάζουμε το σιρόπι μας από τη φωτιά , αφήνουμε να κρυώσει καλά και το βάζουμε στο γυάλινο βάζο με τη ρακί. Κλείνουμε το βάζο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σουρώνουμε, βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Σε γυάλινο βάζο που κλείνει βάζουμε τη ρακί με τι φλούδες των λεμονιών και τις φυλάμε σε σκοτεινό μέρος για 2 βδομάδες ( καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμο όταν η ρακί μας έχει πάρει ένα απαλό κίτρινο χρώμα). Τότε βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό (από τη στιγμή που θα βράσουν τα
αφήνουμε στη φωτιά 4 μόνο λεπτά). Κατεβάζουμε το σιρόπι μας από τη φωτιά , αφήνουμε να κρυώσει καλά και το βάζουμε στο γυάλινο βάζο με τη ρακί. Κλείνουμε το βάζο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σουρώνουμε, βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr