Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να γίνει χλιαρό, δηλαδή αν βάλουμε μέσα το δάχτυλο μας να είναι ζεστό χωρίς να μας καίει. Σε ένα μπολ διαλύουμε το γιαούρτι με μια κούπα από το χλιαρό γάλα και το ρίχνουμε στο γάλα μας ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε το περιεχόμενο σε πιάτα η
μπολ κατά προτίμηση πήλινα. Τα βάζουμε στο φούρνο πολύ χαμηλά στους 50 βαθμούς για 2 ώρες .Μετά το αφήνουμε στην κουζίνα χωρίς να το πειράξουμε μέχρι να κρυώσει καλά θέλει ώρες για να κρυώσει(εγώ το αφήνω όλη τη νύχτα και το βάζω στο ψυγείο το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να γίνει χλιαρό, δηλαδή αν βάλουμε μέσα το δάχτυλο μας να είναι ζεστό χωρίς να μας καίει. Σε ένα μπολ διαλύουμε το γιαούρτι με μια κούπα από το χλιαρό γάλα και το ρίχνουμε στο γάλα μας ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε το περιεχόμενο σε πιάτα η
μπολ κατά προτίμηση πήλινα. Τα βάζουμε στο φούρνο πολύ χαμηλά στους 50 βαθμούς για 2 ώρες .Μετά το αφήνουμε στην κουζίνα χωρίς να το πειράξουμε μέχρι να κρυώσει καλά θέλει ώρες για να κρυώσει(εγώ το αφήνω όλη τη νύχτα και το βάζω στο ψυγείο το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr