Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Στην αρχή καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες.
Σ' ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό και μετά τη ζάχαρη. Το βάζουμε στη φωτιά να πάρει μία βράση και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλέθουμε στο μπλέντερ τις φράουλες και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ
και ρίχνουμε το κρύο σιρόπι και τις σταγόνες λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν αρχίσει να παγώνει, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το κτυπάμε με το μίξερ χειρός. Στη συνέχεια το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη. Η διαδικ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Στην αρχή καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες.
Σ' ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό και μετά τη ζάχαρη. Το βάζουμε στη φωτιά να πάρει μία βράση και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλέθουμε στο μπλέντερ τις φράουλες και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ
και ρίχνουμε το κρύο σιρόπι και τις σταγόνες λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν αρχίσει να παγώνει, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το κτυπάμε με το μίξερ χειρός. Στη συνέχεια το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη. Η διαδικ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com