Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Στην αρχή, μαρινάρουμε το κουνέλι στο ξύδι για 2 - 4 ώρες περίπου. Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κουνέλι, αφού το έχουμε κόψει σε μερίδες, με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Το σβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι,
την πάπρικα, το κέτσαπ και προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση. Βράζεται σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι ή και με τα δύο. Συνιστώ τηγανητές πατάτες, έχουν άλλη χάρη με τη σάλτσα κουνελιού. Η παραπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Στην αρχή, μαρινάρουμε το κουνέλι στο ξύδι για 2 - 4 ώρες περίπου. Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κουνέλι, αφού το έχουμε κόψει σε μερίδες, με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Το σβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι,
την πάπρικα, το κέτσαπ και προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση. Βράζεται σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι ή και με τα δύο. Συνιστώ τηγανητές πατάτες, έχουν άλλη χάρη με τη σάλτσα κουνελιού. Η παραπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com