Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κουνέλι κοκκινιστό (κεφαλλονίτικο)

Written By Unknown on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 25, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Στην αρχή, μαρινάρουμε το κουνέλι στο ξύδι για 2 - 4 ώρες περίπου. Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κουνέλι, αφού το έχουμε κόψει σε μερίδες, με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Το σβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι,

την πάπρικα, το κέτσαπ και προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση. Βράζεται σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι ή και με τα δύο. Συνιστώ τηγανητές πατάτες, έχουν άλλη χάρη με τη σάλτσα κουνελιού. Η παραπ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown