Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Ο γνωστός μας χαλβάς ,που τον βρίσκουμε στα παζάρια ,όχι μόνο των Φαρσάλων! Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το νερό το νισεστέ το ηλιέλαιο τα φλιτζάνια την ζάχαρη, τα αμύγδαλα ανακατεύουμε καλά . Βάζουμε στην φωτιά τις 8 κουταλιές ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να
πάρει ωραίο χρώμα ,να καραμελλώσει χωρίς να γίνει σκούρο. Ρίχνουμε προσεκτικά το μείγμα των υλικών στην καραμέλλα και ανακατεύουμε γρήγορα. Συνεχίζουμε μέχρι να πηχτώσει καλά. Το αδειάζουμε σε μέτριο ταψάκι τον στρώνουμε καλά, ρίχνουμε από ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Ο γνωστός μας χαλβάς ,που τον βρίσκουμε στα παζάρια ,όχι μόνο των Φαρσάλων! Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το νερό το νισεστέ το ηλιέλαιο τα φλιτζάνια την ζάχαρη, τα αμύγδαλα ανακατεύουμε καλά . Βάζουμε στην φωτιά τις 8 κουταλιές ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να
πάρει ωραίο χρώμα ,να καραμελλώσει χωρίς να γίνει σκούρο. Ρίχνουμε προσεκτικά το μείγμα των υλικών στην καραμέλλα και ανακατεύουμε γρήγορα. Συνεχίζουμε μέχρι να πηχτώσει καλά. Το αδειάζουμε σε μέτριο ταψάκι τον στρώνουμε καλά, ρίχνουμε από ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr