Από το: Cook story
Ένα αφράτο και πολύ τραγανό φύλλο χωρίς να είναι λαδερό και μια γέμιση γλυκιά που λατρεύουν τα παιδιά γι αυτό είναι ένα ιδανικό σνακ για τα μικρά μας, αλλά και με μια πράσινη σαλάτα μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο γεύμα. Για τη ζύμη: Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι
ανοίγουμε μια λακκούβα και μέσα βάζουμε το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το νερό σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι, αν κολλάει η ζύμη ζυμώνουμε με λίγο λαδάκι ακόμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μια ώρα. Για τη γέμιση ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα αφράτο και πολύ τραγανό φύλλο χωρίς να είναι λαδερό και μια γέμιση γλυκιά που λατρεύουν τα παιδιά γι αυτό είναι ένα ιδανικό σνακ για τα μικρά μας, αλλά και με μια πράσινη σαλάτα μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο γεύμα. Για τη ζύμη: Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι
ανοίγουμε μια λακκούβα και μέσα βάζουμε το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το νερό σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι, αν κολλάει η ζύμη ζυμώνουμε με λίγο λαδάκι ακόμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μια ώρα. Για τη γέμιση ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr