Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ρίχνουμε σ' ένα μπολ τα αυγά και τα κτυπάμε. Ρίχνουμε το γιαούρτι, κτυπάμε, ρίχνουμε τη φέτα, θρυμματισμένη, γκούντα, τη λιωμένη μαργαρίνη και τέλος το πιπέρι. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί, το ρίχνουμε στο
ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 - 40 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ρίχνουμε σ' ένα μπολ τα αυγά και τα κτυπάμε. Ρίχνουμε το γιαούρτι, κτυπάμε, ρίχνουμε τη φέτα, θρυμματισμένη, γκούντα, τη λιωμένη μαργαρίνη και τέλος το πιπέρι. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί, το ρίχνουμε στο
ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 - 40 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com