Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι ένα από τα φαγητά, που ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κι αυτό, γιατί συνήθως γίνεται στεγνό, σκληρό και με έντονη μεταλλική γεύση. Δοκιμάζοντας διάφορες συνταγές, από συγγενείς και φίλους, κατέληξα σε αυτή εδώ, της φίλης μου της Έλης, που είναι
εξαιρετική. Μ΄ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το συκώτι σε μπουκιές. Το βάζουμε σ' ένα μπολ, προσθέτουμε το ξύδι, το σκεπάζουμε μ' ένα καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 - 3 ώρες, ανακατεύοντάς το τουλάχιστον μία δυο φορ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι ένα από τα φαγητά, που ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κι αυτό, γιατί συνήθως γίνεται στεγνό, σκληρό και με έντονη μεταλλική γεύση. Δοκιμάζοντας διάφορες συνταγές, από συγγενείς και φίλους, κατέληξα σε αυτή εδώ, της φίλης μου της Έλης, που είναι
εξαιρετική. Μ΄ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το συκώτι σε μπουκιές. Το βάζουμε σ' ένα μπολ, προσθέτουμε το ξύδι, το σκεπάζουμε μ' ένα καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 - 3 ώρες, ανακατεύοντάς το τουλάχιστον μία δυο φορ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com