Από το: Tasty~Mam
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με λίγο χαρτί κουζίνας. Το τοποθετούμε στο καυτό λάδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε να πάρει ένα ζεστό χρυσαφί χρώμα και από τις δυο πλευρές του. Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού
συμπληρώνοντας λίγο νερό. Το αφήνουμε να βράσει για 35 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ. Αφήνουμε για 5 λεπτά να δέσει. Πλένουμε το ρύζι και το σοτάρουμε ελαφρώς για 2 λεπτά, ανακατεύοντάς το, σε λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με λίγο χαρτί κουζίνας. Το τοποθετούμε στο καυτό λάδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε να πάρει ένα ζεστό χρυσαφί χρώμα και από τις δυο πλευρές του. Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού
συμπληρώνοντας λίγο νερό. Το αφήνουμε να βράσει για 35 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ. Αφήνουμε για 5 λεπτά να δέσει. Πλένουμε το ρύζι και το σοτάρουμε ελαφρώς για 2 λεπτά, ανακατεύοντάς το, σε λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr