Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Χρησιμοποιούμε το βρασμένο κοτόπουλο για να κάνουμε ωραίες κοτοκροκέτες! Βάζουμε σε τηγάνι το μισό ελαιόλαδο (2κουταλιές), και σοτάτουμε το κρεμμύδι, μετά το σκόρδο,τις πολτοποιημένες ντομάτες, τον μαιντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από
την φωτιά. Σε άλλο τηγανάκι ρίχνουμε τις άλλες 2 κουταλιές λάδι, και μόλις κάψει προσθέτουμε το αλεύρι. Το καβουρντίζουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Χρησιμοποιούμε το βρασμένο κοτόπουλο για να κάνουμε ωραίες κοτοκροκέτες! Βάζουμε σε τηγάνι το μισό ελαιόλαδο (2κουταλιές), και σοτάτουμε το κρεμμύδι, μετά το σκόρδο,τις πολτοποιημένες ντομάτες, τον μαιντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από
την φωτιά. Σε άλλο τηγανάκι ρίχνουμε τις άλλες 2 κουταλιές λάδι, και μόλις κάψει προσθέτουμε το αλεύρι. Το καβουρντίζουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr