Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Η συνταγή μας είναι όπως θα δείτε απλή και με ελάχιστα υλικά. Βλέπετε η σοφία η των παλιών με λίγα υλικά, με ότι διέθεταν, έκαναν θαύματα. Ας αρχίσουμε λοιπόν: Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το λαδάκι μας προσέχοντας πάντα να μην τα κάψουμε. Έπειτα προσθέτουμε την
κατσίκα μας και την τσιγαρίζουμε μαζί με τα κρεμμύδια για ένα δεκάλεπτο ανακατεύοντας κατά διαστήματα και προσέχοντας να μη μας τσικνώσει. Κλείνουμε την κατσαρόλα μας και χαμηλώνουμε την φωτιά μας πολύ έτσι ώστε το φαγητό μας να σιγοβρά ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Η συνταγή μας είναι όπως θα δείτε απλή και με ελάχιστα υλικά. Βλέπετε η σοφία η των παλιών με λίγα υλικά, με ότι διέθεταν, έκαναν θαύματα. Ας αρχίσουμε λοιπόν: Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το λαδάκι μας προσέχοντας πάντα να μην τα κάψουμε. Έπειτα προσθέτουμε την
κατσίκα μας και την τσιγαρίζουμε μαζί με τα κρεμμύδια για ένα δεκάλεπτο ανακατεύοντας κατά διαστήματα και προσέχοντας να μη μας τσικνώσει. Κλείνουμε την κατσαρόλα μας και χαμηλώνουμε την φωτιά μας πολύ έτσι ώστε το φαγητό μας να σιγοβρά ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr