Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Γιαχνολάχανα, λέμε τα τσιγαριστα χόρτα, αγριοπρασάκια, μάραθα καυκαλήθρες μυρώνια γαλατσίδες, κτλπ. Το σημερινό φαγητό μας έφτιαξε μια πολύ καλή φίλη από το χωριό, που μας έφερε και τα χορταράκια.. Το συνοδεύσαμε με σπιτικό κρασάκι και παξιμαδάκια από χαρούπι. Πάμε να το φτιάξουμε. Επί τω έργω λοιπόν. Καθαρίζουμε, πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα, και
τα κόβουμε σε μέτρια προς χοντρά κομμάτια. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα, περιχύνουμε με το λάδι, αλατίζουμε και σιγοβράζουμε για 7-8 λεπτά .
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Γιαχνολάχανα, λέμε τα τσιγαριστα χόρτα, αγριοπρασάκια, μάραθα καυκαλήθρες μυρώνια γαλατσίδες, κτλπ. Το σημερινό φαγητό μας έφτιαξε μια πολύ καλή φίλη από το χωριό, που μας έφερε και τα χορταράκια.. Το συνοδεύσαμε με σπιτικό κρασάκι και παξιμαδάκια από χαρούπι. Πάμε να το φτιάξουμε. Επί τω έργω λοιπόν. Καθαρίζουμε, πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα, και
τα κόβουμε σε μέτρια προς χοντρά κομμάτια. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα, περιχύνουμε με το λάδι, αλατίζουμε και σιγοβράζουμε για 7-8 λεπτά .
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr