Από το: Chefoulis
Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη καλά. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Πολτοποιούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθεί το λάδι με το μείγμα μας. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ζεστό ψωμάκι. Μπορούμε να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη καλά. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Πολτοποιούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθεί το λάδι με το μείγμα μας. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ζεστό ψωμάκι. Μπορούμε να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr