Από το: Chefoulis
Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε την κέτσαπ , από πάνω την ρίγανη και λίγο πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση
(τυριά & ζαμπόν). Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια, με ένα πινελάκι την αλείφουμε με το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε την κέτσαπ , από πάνω την ρίγανη και λίγο πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση
(τυριά & ζαμπόν). Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια, με ένα πινελάκι την αλείφουμε με το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr