Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Βράζουμε τα κάστανα και όταν βράσουν τα καθαρίζουμε. Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και την σοκολάτα. Όταν λιώσουν προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει το μίγμα. Όταν κρυώσει και σφίξει το μίγμα τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε
από κακάο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Βράζουμε τα κάστανα και όταν βράσουν τα καθαρίζουμε. Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και την σοκολάτα. Όταν λιώσουν προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει το μίγμα. Όταν κρυώσει και σφίξει το μίγμα τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε
από κακάο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
