Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Μουλιάζουμε τα κράνμπερις σε ουίσκι για μια ώρα. Έπειτα, χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών από τους κρόκους και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη για δυο λεπτά. Ρίχνουμε και τους κρόκους μαζί με το λάδι. Χτυπάμε καλά βάζοντας και το γιαούρτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Βουτυρώνουμε δυο
μικρές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Μουλιάζουμε τα κράνμπερις σε ουίσκι για μια ώρα. Έπειτα, χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών από τους κρόκους και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη για δυο λεπτά. Ρίχνουμε και τους κρόκους μαζί με το λάδι. Χτυπάμε καλά βάζοντας και το γιαούρτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Βουτυρώνουμε δυο
μικρές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
