Από το: Insta_food
Βράζουμε το ρύζι μαζί με τον αρακά και μόλις είναι έτοιμα στραγγίζουμε. Στην κατσαρόλα που βράσαμε το ρύζι, λιώνουμε τη μαργαρίνη. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ρύζι , τον αρακά, λίγο αλάτι, πιπέρι, κύμινο,
κόλιανδρο, ανακατεύουμε και το τοποθετούμε μέσα σε φόρμα για να δώσουμε το επιθυμητό σχήμα. Σε τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τα εντόσθια να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Βράζουμε το ρύζι μαζί με τον αρακά και μόλις είναι έτοιμα στραγγίζουμε. Στην κατσαρόλα που βράσαμε το ρύζι, λιώνουμε τη μαργαρίνη. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ρύζι , τον αρακά, λίγο αλάτι, πιπέρι, κύμινο,
κόλιανδρο, ανακατεύουμε και το τοποθετούμε μέσα σε φόρμα για να δώσουμε το επιθυμητό σχήμα. Σε τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τα εντόσθια να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr