Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Τι γίνεται αν φτιάξουμε μια παραδοσιακή καρυδόπιτα και τη σκεπάσουμε με γλάσο σοκολάτας; Ένα εξαιρετικό, πολύ εμφανίσιμο γλυκό, με γεύση που εντυπωσιάζει. Γίνεται τόσο ωραίο, που ακόμα και η γιαγιά μου που δεν ήταν πολύ των αλλαγών, έτσι το έφτιαχνε στις
γιορτές, τα τελευταία χρόνια. Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Χωρίζουμε τους κρόκους από τ᾿ ασπράδια. Σ᾿ ένα μπολ χτυπάμε τ᾿ ασπράδια με το αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
Χτυπάμε τη φυτίνη με τη ζάχαρη για 4' με 5', μέχρι ν᾿ ασπρίσει και να κρεμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Τι γίνεται αν φτιάξουμε μια παραδοσιακή καρυδόπιτα και τη σκεπάσουμε με γλάσο σοκολάτας; Ένα εξαιρετικό, πολύ εμφανίσιμο γλυκό, με γεύση που εντυπωσιάζει. Γίνεται τόσο ωραίο, που ακόμα και η γιαγιά μου που δεν ήταν πολύ των αλλαγών, έτσι το έφτιαχνε στις
γιορτές, τα τελευταία χρόνια. Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Χωρίζουμε τους κρόκους από τ᾿ ασπράδια. Σ᾿ ένα μπολ χτυπάμε τ᾿ ασπράδια με το αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
Χτυπάμε τη φυτίνη με τη ζάχαρη για 4' με 5', μέχρι ν᾿ ασπρίσει και να κρεμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com