Από το: Cook story
Ένα απίθανο ντιπ γιαουρτιού που έχει κοινά υλικά με το τζατζίκι όπως το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο και το γιαούρτι αλλά με την προσθήκη ρόκας και καβουρδισμένων και ασπρισμένων αμυγδάλων γίνεται ένα απίθανο συνοδευτικό για ψητά, για κεφτεδάκια και
ειδικά για τα κεφτεδάκια κοτόπουλου που σας δίνω σε άλλη συνταγή.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα απίθανο ντιπ γιαουρτιού που έχει κοινά υλικά με το τζατζίκι όπως το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο και το γιαούρτι αλλά με την προσθήκη ρόκας και καβουρδισμένων και ασπρισμένων αμυγδάλων γίνεται ένα απίθανο συνοδευτικό για ψητά, για κεφτεδάκια και
ειδικά για τα κεφτεδάκια κοτόπουλου που σας δίνω σε άλλη συνταγή.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr